Ostrich

Ostrich oftewel struisvogel in Zambia, Afrika

Tijdens een tochtje op de zondagmiddag kwam we deze ‘Ostrich’ oftewel struisvogel tegen. Deze grote landvogel hadden we al geregeld gezien als we naar Lilayi Lodge gingen voor een zondagmiddag lunch en wandeling.Tot vandaag was dit prachtige dier altijd een stip aan de horizon en was het vooral genieten geblazen bij het idee dat er ‘ergens’ achter in het veld een struisvogel rondliep. Deze keer was het gelukkig anders en konden we volop genieten van Ostrich aangezien deze groots en zelfvoldaan langs het zandpad bleef paraderen. 

Met de jongens in en op de auto hebben we een tijd naar elkaar zitten kijken en konden Marlous en ik eindelijk een mooie foto schieten van een ‘echte’ struisvogel in Zambia.

Zambia wat ben je toch mooi!

Ostrich oftewel ‘Struisvogel’ in de velden net buiten de stad Lusaka, Zambia

Deel dit via

Related Posts

Fietsen in Laos een knipsel uit een reisdagboek

Een knipsel uit ons reisdagboek

Marlous en ik zijn druk bezig met onze tassen inpakken. Vanavond hebben we een barbecue in de tuin met wat vrienden en we zijn nog lang niet klaar met de laatste voorbereidingen. Nu alle spulletjes bij elkaar liggen lijkt het opeens meer te zijn dan gedacht. “Dit gaat niet passen Steven” hoor ik Marlous naast… Read more »

Crocodile in Zambezi river, Zambia Africa

Krokodillen

Als we de kans hebben gaan we als gezin graag kamperen. Lekker de stad uit en op zoek naar wilde dieren en lekker genieten in de Zambiaanse natuur. Op een paar uren rijden van Lusaka, de hoofdstad van Zambia en onze woonplaats, heb je geweldige plekken waar je de tent neer kunt zetten.  Deel dit… Read more »

Werken Vanuit Zambia: 2LINKit

Wonen in Afrika & overal ter wereld werken

Sinds augustus woon ik samen met mijn gezin in Zambia voor het werk van mijn vrouw. Een grote stap om te zetten en een groot avontuur om te beleven. Een duik in het diepe op basis van ons enthousiasme over een vacature, de gesprekken met de nieuwe werkgever en het idee om in een voor… Read more »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 


Where there is shouting, there is no true knowledge

Leonardo da Vinci