Nieuw ontwerp voor wereldtrappers.nl

De website waarmee voor mij het digitale werken begon heb ik een nieuw ontwerp gegeven. wereldtrappers.nl is vanaf nu volledig responsive en in een geheel nieuwe jas gestoken. De website vol reisverhalen van mij en Marlous is nu ook goed zichtbaar op een tablet of smartphone. Daarnaast is het ontwerp meer van deze tijd met een mooi strak lettertype en veel aandacht voor een fijne ervaring.

Wereldtrappers.nl

Wereldtrappers.nl een website vol reis- en fietsverhalen over de fietsreis die ik samen met mijn vrouw ondernomen heb.


Dankzij de website wereldtrappers.nl ben ik geïnteresseerd geraakt in websites, apps en alles wat met digitaal publiceren en werken te maken heeft. Ooit begonnen als project om verslag te kunnen doen van onze wereldreis. Uiteindelijk uitgegroeid als project waarin ik mezelf heb geleerd websites te maken, teksten te schrijven en bezig te zijn met fotografie.

Wereldtrappers.nl vol foto's en reisverhalen

Reizen is een van mijn grote passies en van 2005-2009 heb ik tot op heden mijn grootste reis ondernomen. Met de fiets van Groningen naar Australië. Een fantastische reis vol avonturen en ontzettend veel mooie herinneringen. Op wereldtrappers.nl kun je deze avonturen teruglezen en zien in verhaal en beeld.

Wereldtrappers.nl is een aanzet geweest om html, css, php en een basis van javascript te leren. Zonder wereldtrappers was ik nu niet betrokken geweest bij online ervaringen en het veld User Experience Design waarin ik nu betrokken ben.

Ben je benieuwd naar het nieuwe ontwerp? Kijk op wereldtrappers.nl en ik hoor het graag wat je er van vindt!

Deel dit via

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 


Where there is shouting, there is no true knowledge

Leonardo da Vinci