Afscheid

Bye Bye NederCare

Het is zover, na prachtige jaren mee mogen werken aan MoreCare4, hét beste ECD en EPD, is het tijd om mijn vleugels weer uit te slaan. Het is tijd voor een nieuwe uitdaging en met gemengde gevoelens heb ik vandaag mijn laatste werkdag bij NederCare gehad. Ik heb bij NederCare mogen werken met fantastische mensen, een super gedreven team die telkens op zoek is naar de beste oplossingen voor hulpverleners en cliënten.

Als hulpverlener heb ik mee mogen denken aan wat ik en collega zorgverleners nodig hadden in het veld. Ik heb bij zorg organisaties langs mogen gaan om te ontdekken wat er mist aan de bestaande cliënten dossiers, digitale patiënten dossiers en software pakketten die er zijn. Samen met zorgverlenend Nederland heb ik mogen werken aan een systeem die ondersteunt, het werken makkelijker maakt en de privacy van cliënt, patiënt en medemens waarborgt.

“Bedankt collega’s van NederCare. Het was een mooie tijd!”

Gestart als meedenkend hulpverlener en binnen het bedrijf gegroeid naar meewerkend User Experience designer. De taal van de zorg vertalen naar de taal van ontwikkelaar. Ik heb bruggen mogen bouwen, ideeën mogen schetsen en contacten mogen leggen. Ik heb mijn passies mogen inzetten binnen een heerlijk bedrijf en ik kijk vol trots terug op alles wat we bij NederCare met het team en zijn klanten hebben mogen bereiken.

“Een nieuw avontuur”

Zoals gezegd heb ik mijn laatste werkdag bij NederCare zojuist afgerond en sta ik voor een nieuwe uitdaging. Samen met mijn gezin gaan we naar Zambia, Afrika. Mijn vrouw heeft een fantastische baan geaccepteerd wat ons in staat stelt het avontuur te gaan snuiven op een ander continent. Wonend in Lusaka, de hoofdstad van Zambia, gaat mijn vrouw de Nederlandse Taalschool besturen en hier lesgeven. Ik zal mijn bedrijf 2LINKit vanuit Zambia voortzetten en me bezighouden met projecten die ik in Zambia en Nederland kan gaan uitvoeren.

Op de website van onze eerdere reizen heb ik een blog geschreven over de ‘Stap naar Zambia’. Lees het op wereldtrappers.nl Op ons blog zullen we vanuit Zambia verslag doen van onze avonturen en vertellen over het leven als Nederlands gezin in het buitenland.

De komende weken staan in het teken van de laatste voorbereidingen voor onze aanstaande emigratie. Begin augustus stappen we in het vliegtuig en slaan we de vleugels uit. Eenmaal in Zambia zal ik mijn werkende leven weer oppakken maar ditmaal als expat in Afrika.

Deel dit via

Related Posts

Blog over verandering

Verandering: wat ALS

Verandering Wat is het een fantastische keuze geweest om als gezin naar Afrika te verhuizen. Leven in Zambia, een land met uitgestrekte landschappen, eindeloze vergezichten en fantastische mensen. Een land met ‘the big five’, immense watervallen en tomeloze rivieren die zich een weg naar de oceanen slijten.  Wat ALS … En dan krijg je te… Read more »

Goodbye en tot ziens Yorneo

Mijn afscheidsblog bij Yorneo

Op 22 maart heb ik mijn laatste werkdag in vast dienstverband bij Yorneo gehad. Per vandaag, 1 april, ben ik uit dienst en ga ik nieuwe paden bewandelen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Yorneo en ben trots op de kansen die ik heb gekregen bij deze organisatie. Afgelopen jaren heb… Read more »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 


Where there is shouting, there is no true knowledge

Leonardo da Vinci