Steven Groothuismink

Steven Groothuismink

TrapperDesign

Steven Groothuismink


 Categorie: Work

Naast Trapperdesign.com heb ik de website steven.groothuismink.nl in het leven geroepen. Onder mijn eigen naam ben ik door bedrijven in te huren om samen met hen te werken naar verandering richting digitaal werken.

Ik ga graag met de klant op zoek naar de beste manier om met name digitaliseringsprojecten vorm te geven binnen organisaties. Samen met de klant bepalen we de beste route om het doel te behalen. Hierbij kunnen we gebruik maken van de mensen in de organisatie en gaan met de pioniers uit de teams aan het werk om stappen te zetten richting verandering.

StevenGroothuismink.nl

Benieuwd naar de nieuwe website?
Kijk op: steven.groothuismink.nl

Post-it-PlusWie kent ze niet de felgekleurde zelf klevende papiertjes waar je notities en ander gekrabbel op kwijt kunt. Op de meeste kantoren, scholen en andere werkplekken zijn de blokjes Post-it’s wel te vinden. En menigeen heeft er een of meerdere keren gebruik van gemaakt. De Post-it wordt vaak gebruikt om kleine herinneringen te noteren die nog gedaan moeten worden. Veelal voor eigen gebruik of als korte notitie voor bijvoorbeeld een collega. || Lees verder…

19 februari 2014 ║  0

NearpodSinds we bij Yorneo de iPad hebben geïntroduceerd ben ik op zoek gegaan naar manieren deze tablet ten volste te benutten. Het doel dat ik me heb gesteld is om zo min mogelijk papier te gebruiken. En dat is binnen de zorg en hulpverlening nog wel een uitdaging.

Ik ben op zoek gegaan naar slimme app’s, tools en handigheidjes die mij binnen de hulpverlening konden ondersteunen maar ook tijdens trainingen, congressen en andere momenten.   || Lees verder…


 Overige categorieën: